۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۴:۴۴

آبادان و خرمشهر محور ارتقای تجارت جنوب غرب کشور

آبادان و خرمشهر محور ارتقای تجارت جنوب غرب کشور

آبادان- مدیرکل پیگیری‌های ویژه رئیس‌ جمهوری گفت: آبادان و خرمشهر محور ارتقای تجارت جنوب غرب کشور هستند و باید نگاه ویژه ای به این موضوع داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حیدری پیش از ظهر امروز پنجشنبه در نشست با ادارات اقتصادی آبادان با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی مناطق مرزی اظهار کرد: آبادان و خرمشهر از مهم‌ترین کانون‌های اقتصادی جنوب غرب کشور هستند که نقش محوری در توسعه تجارت منطقه‌ای ایفا می‌کنند.

وی با تأکید بر جایگاه راهبردی بنادر و زیرساخت‌های حمل‌ونقل دریایی در این مناطق افزود: بنادر این منطقه از ظرفیت بین‌المللی برخوردارند و باید با نگاه توسعه‌محور، روند تجارت و مبادلات اقتصادی در آن‌ها تسریع شود.

مدیرکل پیگیری‌های ویژه رئیس‌ جمهوری با اشاره به موقعیت ویژه آبادان در حوزه حمل‌ونقل هوایی و دریایی تصریح کرد: وجود فرودگاه بین‌المللی و بنادر فعال در آبادان و خرمشهر، این دو شهرستان را به یکی از محورهای اصلی تجارت در جنوب غرب کشور تبدیل کرده است.

حیدری ادامه داد: مجوزهای مربوط به توسعه سفرهای دریایی و خروج لنج‌ها در حال پیگیری است و در این مسیر باید از ظرفیت‌های کشور عراق به‌ویژه استان بصره برای گسترش مبادلات تجاری بهره‌برداری شود.

وی با اشاره به نقش سازمان منطقه آزاد اروند گفت: این سازمان یک نهاد تجاری مهم است و انتظار می‌رود در مسیر توسعه تجارت منطقه‌ای نقش فعال‌تر و مؤثرتری داشته باشند.

کد مطلب 6836810

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha